Зручні шафи-купе, що довго прикрашатимуть кімнату

Шафа є невід’ємною частиною кожної оселі. Великою популярністю користуються саме шафи-купе через різноманіття дизайну, місткість та зручність використання. Також вони відрізняються своєю функціональністю та компактними розмірами. За рахунок добре продуманого розподілу внутрішнього простору та розташування полиць в них можна зберігати різні речі. Це може бути одяг, взуття, аксесуари, книги та навіть техніка. 

Вони не потребують додаткового місця при відчиненні дверцят, тому ставити їх можна навіть у невеликому приміщенні. Асортимент магазину «Меблі-ПВМ» налічує багато різноманітних моделей, тому знайти готову шафу, яка підходить під інтер’єр, легко.

Шафи-купе можна ставити у:

  1. Спальні. Для цієї кімнати зазвичай обирають найбільш місткі моделі з великою кількістю поличок та ящиків. Шафа може виконувати роль гардеробної, використовується як для зберігання одягу, так і для постільної білизни.
  2. Вітальні. Шафа може мати підставку для телевізора, зовнішні полички для книжок та предметів декору. Сам виріб використовується для розміщення у ньому побутових речей, які повинні бути завжди під рукою.
  3. Передпокої. Частіше за все шафа у такому приміщенні потрібна для зберігання сезонного одягу, взуття та інших аксесуарів. Меблі повинні мати місткі ящики, полиці та перекладини для важкого зимового одягу.
  4. Дитячій кімнаті. По наповненню система зберігання схожа до тої, що ставлять у спальню. Вона може бути прикрашена яскравим фотодруком та мати менші розміри.
Шафа-купе з геометричним фотодруком

Комплектація готових виробів детально продумана, тому можна бути впевненим, що для всього необхідного знайдеться місце. У каталозі магазину можна знайти варіанти з матовим, глянсовим покриттям та з текстурами натурального дерева. Такі моделі гарно виглядатимуть у будь-якому інтер’єрі. 

Шафи-купе з суцільним дзеркалом ідеально підходять для передпокою, щоб перед виходом з дому можна було впевнитись у гарному зовнішньому вигляді. Також є варіанти зі вставками із різних моделей. В асортименті представлені варіанти з фотодруком. Купуючи такий виріб, можна зробити інтер’єр приміщення більш цікавим та яскравим.

Високоякісні шафи-купе у Києві

Під час виготовлення систем зберігання використовуються тільки високоякісні матеріали та фурнітура. Завдяки цьому готова шафа має довший строк експлуатації. Також можна замовити виготовлення шафи-купе за індивідуальним ескізом. Компанія «Меблі-ПВМ» постійно поповнює асортимент шаф, регулярно проводить акції та розпродажі, на яких можна купити якісний виріб за доступною ціною.