Незамінні елементи у спальному інтер’єрі

Тумбочки: у цей час сучасних технологій на тумбах можна побачити планшет, телефон. Потрібно склянку води на щось поставити. Важливо, щоб висота тумб була на рівні ліжка.

При продуманому виборі вони можуть стати яскравим та неординарним акцентом у вашій спальні. Квадратні чи круглі, авангардні чи класичні, дерев’яні чи дзеркальні. У різному виконанні: від легких, виконаних із простих матеріалів, до важких розписних. Для виготовлення тумбочок підійдуть будь-які матеріали. Вони повинні бути з шухлядками або без, це справа індивідуальна. Головне органічно вписати їх у загальний простір інтер’єру спальні.
Приліжковий пуф: не забудьте про покривалі, речі і халат, які ми знімаємо перед сном адже все це приладдя потрібно десь розмістити. Сьогодні пуфи знову набувають популярності, виступаючи як естетичний інструмент в оформленні спальні, при цьому несуть практичні властивості. За якістю, формою та оздобленням можна підібрати пуф, який «впишеться» у ваш інтер’єр. В силу свого розміру пуфи займають мало місця і виконують роль посадкових місць.
Вішалка для підлоги: дуже функціональна, на неї зручно вішати речі зняті перед сном, тим більше, що в будь-який час, можна її перемістити в будь-яке вільне місце тому, що вона легка і компактна.

Гардеробна: чудовий варіант для зберігання речей, якщо у вас у спальні є для неї місце. Треба врахувати, що в вбиральні ви збираєтеся переодягатися, тому місце, виділене під неї, не повинно становити менше двох квадратних метрів. Для вбиральні відмінно підійде кут або місце вздовж стіни. За її наявності ви можете сміливо відмовитись від комода, туалетного столика та інших аксесуарів, які несуть функцію зберігання речей.

Шафа-купе: через відсутність гардеробної цей варіант найбільш прийнятний, не забувайте про висувні скриньки, про наявність, яких треба подумати заздалегідь. Шафа-купе може відіграти і важливу роль в інтер’єрі дизайну спальні, так як оформлення стулок може чудово доповнити основний стиль: у вигляді звичайних дзеркал, або з нанесеним на них оригінальним малюнком (зорово збільшують простір), а також прикрашені будь-яким принтом, аж до квітковий Орнамент.
Таке заповнення спальні ідеально, при площі приміщення 10-12 квадратних метрів. Однак якщо вам все ж таки пощастило і спальня у вас великих розмірів, то приємним доповненням для жінок стане м’яке крісло з торшером і туалетний столик зі стільцем. Також можете взяти на замітку: тумби можна замінити відкритими навісними полицями, що виглядатиме дуже сучасно.

Цікавим доповненням інтер’єру спальні 2017 можуть стати книжкові полиці. Адже не секрет, що спальна кімната часто стає і кабінетом, де зручно розташувавшись, можна заглибитись у читання улюбленої книги. Але де ж помістити книги, а можливо й якісь особисті документи? Виявляється, знайти місце для книжкових стелажів, не таке вже й складне завдання. Відмінно підійде простір навколо віконного отвору або самостійно створена ніша. Але як не дивно, у моді стелажі на всю стінку, якщо виділити для них правильне місце, то вони зможуть стати окрасою дизайну спальні.

Бажано, щоб книжкові полиці мали відкритий вигляд, що дихав, манить до прочитання. Щоб уникнути громіздкості, їх оформляють у білий колір, або обробляють світлим деревом.