Ідеї для узголів’я ліжка

Хочете гарне узголів’я? Сьогодні мода пропонує найрізноманітніші варіанти.

Голова, обтягнута тканинами: стане розкішним доповненням у будь-якій спальні, його затишна м’яка опора, надасть ліжку завершеного та вишуканого вигляду. Зверніть увагу на такий текстиль, як оксамит, він актуальний цього року. Представлений у вигляді оббивки ліжка, стільців чи софи. Наявність оксамиту можуть підкреслити аксесуари, плед або покривало. Таке узголів’я можна зробити навіть самостійно, за бажання і завзятості.

Шкіра та текстиль: незвичайне поєднання шкіри та текстилю в узголів’я ліжка, може стати чудовим доповненням до загального інтер’єру спальні, наповнивши її шиком, поєднаним із затишком.
Різьблені металеві каркаси: оформлення ліжка за допомогою кованого металу, гармонійно виглядатиме в будь-якому стилі. Ковані елементи, пофарбовані в білий колір, додадуть спальні тепла та затишку, а також ефектно виглядатимуть на її контрастному тлі. Особливу атмосферу в інтер’єр спальні принесе поєднання шкіри з металом.
Дерево: так само залишається затребуваним. Класичне поєднання коричневої деревини темних тонів і текстильних вставок зеленого кольору створять атмосферу спокою. Можна застосувати в обробці меблів та в інших елементах спальні. А вирізані з дерева з точним малюнком узголів’я будуть вигідно виглядати в будь-якому інтер’єрі. Наприклад, якщо це геометричний візерунок, його фігури можуть використовуватися, як рамки для фотографій чи кольорових прикрас.
Цегляна стіна: набуває все більше популярності у створенні інтер’єру для ліжка, вона робить більш стриманим будь-який стиль. Існує великий вибір імітації цегляної стіни. Важливо зупинити свій вибір на нейтральних тонах.
Полиці: відмінний і практичний варіант пристосувати узголів’я ліжка під полиці для різних потрібних речей, а також помістити на них улюблені книги.