Дизайн ванної кімнати

Раніше люди не задумалися над тим, як виглядає їхня ванна кімната та туалет. Вони завжди були стандартними та невеликих розмірів. Зараз купуючи квартиру, власники звертають неабияку увагу на габарити, а й на дизайн. Ванна кімната завжди була місцем, з якого починають, а потім закінчують свій день, проводячи тривалий час. Важливо щоб дизайн був продуманий до дрібниць і всі предмети інтер’єру підходили один одному. Хочеться затишку та практичності, незалежно від розміру приміщення. Кожен має свої переваги, тому найкраще підійде класичний стиль.

Цей стиль характеризується наявністю правильних пропорцій та суворої симетрії. На стіни найкраще підійде мармурова плитка чи граніт. Щоб все відповідало загальному стилю приміщення, необхідно підібрати меблі з натурального каменю та зробити мармурові стільниці. Вони виглядають ефектно, а також практичні у використанні.

Доповнити інтер’єр можна настінними світильниками у класичному стилі. Можна також використовувати різні прикраси з ліпнини, канделябри, орнаменти чи візерунки. Відмінно виглядатиме дзеркало в об’ємній рамі.