Стільниці у ванну кімнату

В інтер’єрному рішенні будь-якого будинку не останню роль відіграє ванна кімната. Останнім часом багато хто віддає перевагу установці стільниці не тільки через можливість ексклюзивно і красиво оформити приміщення, але й через практичність цього матеріалу. Навіть у просторі невеликих розмірів, можна вписати стільницю так, щоб вона органічно виглядала.
Переваги стільниці зі штучного каменю
акрилові матеріали – це можливість створювати унікальні форми;
кварцові поверхні – це естетика та надійність.
Дивовижна специфіка можливості роботи зі штучним матеріалом дозволяє створювати різноманітні елементи, такі затребувані в наш час, коли кожен хоче ексклюзив. Звичайно, в цьому списку одне з лідируючих місць займають стільниці, які ви можете замовити на akrillian.ru.
Чим привабливий штучний матеріал:
практичний та високої міцності;
стійкий до різних видів ушкоджень та забруднень, а також волозі;
екологічно безпечний;
легко обробляється, дає можливість експериментувати з формами та лініями;
простота експлуатації.
Як вибрати стільницю у ванну кімнату.
Рекомендуємо вибирати стільницю у ванну, виходячи з характеристик придбаної сантехніки. Наприклад, монтаж настільної раковини можна здійснювати на поверхню зі штучного та кварцового матеріалу.
Для раковин, що вбудовуються, також підійдуть саме ці модулі. Вони легко ріжуться ідеально набувають потрібної форми. Навісні стільниці призначені для підвісних раковин.
Монолітні конструкції, коли стільниця поєднана з раковиною – одні з найпопулярніших. Це вдале рішення з багатьох причин: неймовірна легкість у догляді, стильний вигляд, відсутність будь-яких труднощів пов’язаних із підключенням сантехніки та розрізанням стільниці.
Для великих сімей актуальний так званий “Інноваційний гібрид” – потрійна модель, який жодним чином не програє іншим конструкціям за експлуатаційними та естетичними характеристиками.
У ванних кімнатах із малою площею під невелику суцільнолиту стільницю дуже зручно встановлювати пральну машину.
Як доглядати за стільницею зі штучного каменю
Такий матеріал досить невибагливий у догляді. Тому для обслуговування стільниці зі штучного каменю не потрібно мати професійні знання клінера. У міру забруднення ви можете протирати поверхню м’якою ганчірочкою. Можна використовувати весь асортимент миючих засобів для ванної та кухні, які не містять абразивних елементів.
Еталонно гладка поверхня обробленого штучного каменю схожа на скло. Через відсутність у ній пір і мікротріщин не забивається бруд, який важко вичистити. Відповідно і бактерії легко видаляються губкою, оскільки знаходяться на поверхні стільниці. Навіть такі проблемні забруднення, у вигляді наслідків дитячої творчості з фломастерами або плями від лаку для нігтів їй байдуже.
Структура матеріалу, що відрізняється міцністю, не дає жодного шансу для розмноження бактерій, різновидів грибка і плісняви. Такі вироби вкрай стійкі до хімічних та механічних впливів. Кварцовий композит – один із кращих варіантів. Стільниці, виготовлені з композиту кварцу, не втрачають своєї первісної структури, до того ж вони відрізняються просто неймовірною міцністю, що поступається, мабуть, лише характеристикам алмазу. Цей штучний камінь інертний і не токсичний, а значить абсолютно нешкідливий. Жодних шкідливих випарів за будь-якої температури.
І головне, жодної шкоди здоров’ю. Всі плити з кварцу мають практично нульову гігроскопічність, тому вони нічого не можуть вбирати в себе. Якщо виріб зроблено якісно, ​​то в ньому будуть відсутні мікротріщини та порожнечі. Щоб досягти такого ефекту, на виробництві кварцову суміш пресують спеціально призначених для цього формах, створюючи вібрацію. Наступний етап полягає в термічній обробці спресованих плит, у процесі якої відбувається полімеризація, внаслідок якої вони стають монолітними. Після цього виконується полірування лицьових сторін, для надання їм гарного блиску та однорідної яскравості. Можливості сучасного обладнання дозволяють досягати ідеального результату. Можна не сумніватися, що стільниці для ванної зі штучного каменю прикрасять будь-яке інтер’єрне рішення, оформлене в будь-якому стилі.
У вашій ванні ніколи не з’явиться неприємний, різкий запах. Навіть якщо у ній відсутня вентиляція. Будь-яке розлите хімічний засіб легко очищається. Монолітна конструкція чудово вписується у простір.